.

.

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Држач За Долга Рачка Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Бања Минималистички Дизајн Четка За Тоалет Чистење На Дома?

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Држач За Долга Рачка Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Бања Минималистички Дизајн

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Заштеда на простор стилски дизајн и удобно складирање, чувајте ја вашата бања уредна, чиста и добро организирана, тоа е задолжителен додаток за чистење на вашата бања Четка за тоалет со долга рачка : дното на комплетот за четки за тоалет има дно што е лесно да се чува четката за тоалет, а на опашката има клип за чистење, кој лесно се чисти и отстранува дамки, и може повторно да се користи. Влакната се дизајнирани со претпочитаниот пп материјал, а тркалезната глава на четката од 360 степени има добра способност за чистење и силна способност за деконтаминација. Четката прифаќа двостран дизајн на главата на четката, двостраните влакна лесно се деконтаминираат, а малата глава на четката од задната страна лесно се чисти жлебот. Клипот за чистење е фиксиран на крајот од рачката на четката за лесно чистење. Основниот дизајн е тесно усогласен со четката, која е стабилна, цврста и издржлива. Заштеда на простор стилски дизајн и удобно складирање, чувајте ја вашата бања уредна, чиста и добро организирана, тоа е задолжителен додаток за чистење на вашата бања. Четка за тоалет со долга рачка : дното на комплетот за четки за тоалет има дно што е лесно да се чува четката за тоалет, а на опашката има клип за чистење, кој лесно се чисти и отстранува дамки, и може повторно да се користи. Влакната се дизајнирани со претпочитаниот пп материјал, а тркалезната глава на четката од 360 степени има добра способност за чистење и силна способност за деконтаминација. Четката прифаќа двостран дизајн на главата на четката, двостраните влакна лесно се деконтаминираат, а малата глава на четката од задната страна лесно се чисти жлебот. Клипот за чистење е фиксиран на крајот од рачката на четката за лесно чистење.

Други карактеристики

Најдобри понуди