.

.

Мета црна решетка за складирање на туширање, мултифункционален лента за складирање на туширање за слајд лента Мат црн туш столб за складирање на топки за бања за са

Мета црна решетка за складирање на туширање, мултифункционален лента за складирање на туширање за слајд лента Мат црн туш столб за складирање

DEN 234.56

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетни материјали : Овој производ усвојува премиум ABS, кој е издржлив, отпорен на корозија и не 'рѓа Мултифункција : Може да складира гел за туширање, шампон, средство за чистење и други предмети за да ја задржи бањата уредна и убава. Прилагодливо : Висината на решетката за складирање е прилагодлива и можете да ја прилагодите висината според вашите навики. Лесно за инсталирање : Може директно да се инсталира на столбот за туширање, со држачи за глава за туширање, кои лесно можат да ја поправат главата за туширање. Нанесете на : мултифункционална полица за складирање, силно оптоварување, отпорност на висока температура, погодна за бања и тоалет. Висината на решетката за складирање е прилагодлива и можете да ја прилагодите висината според вашите сопствени навики. Може да складира гел за туширање, шампон, средство за чистење и други предмети за да ја задржи бањата уредна и убава. Овој производ усвојува премија ABS, кој е издржлив, отпорен на корозија и не 'рѓа. Може директно да се инсталира на столбот за туширање, со држачи за глава за туширање, кои лесно можат да ја поправат главата за туширање. Мултифункционална полица за складирање, силно оптоварување, отпорност на висока температура, погодна за бања и тоалет. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Материјал за складирање на бања : АБС Боја : Матна црна инсталација Тип : Процес на инсталација без алатки : Процес на инјектирање Температура : 0-100 ℃ Номинален притисок : 5 KG / 11 LB Стил : модерен и модерен и модерен и Едноставна тежина : приближно.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Storage Shelf
Material:
ABS
Color:
Matte Black
Installation Type:
Tool-Free Installation
Process:
Injection Molding Process
Working Temperature:
0-100℃
Nominal Pressure:
5kg / 11lb
Style:
Modern and Simple
Weight:
Approx. 325g / 11.5oz
Product Size:
Approx. 280x120mm / 11.0x4.7in 
Package List:
1 x Bathroom Storage Shelf:
1 x Screw:
3 x Adapter (1 mounted on shelf):
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди