.

.

Холибана 3 парчиња Кутија Ролери Сапун Пена Кутија Патување Сапун Случај Патување Диспензерот Сапун Со Ролери Сапун Ролери Диспензерот Патување Сапун Контејнери ?

Холибана 3 парчиња Кутија Ролери Сапун Пена Кутија Патување Сапун Случај Патување Диспензерот Сапун Со Ролери Сапун Ролери Диспензерот

DEN 372.64

Количина на стоки
Тековен

ПАТУВАЊЕ САПУН КОНТЕЈНЕР оваа кутија за пенење сапун со 4 ролки на може да помогне да се создадат густи пени за вас ПЕНА САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ врежаниот дизајн од двете страни ви овозможува подобро да го држите сапунот и не е лесно да се исклучи!. БАЊА МАТЕРИЈАЛИ ПАТУВАЊЕ САПУН СЛУЧАЈ триењето помеѓу сапунот и ролерите создава богата пена, заштедувајќи време и напор. ПЕНЕЊЕ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ ?Сапун Кутија Меур Меур Чистење Сапун Складирање Пенење Кутија, Мултифункционален Патување Сапун Контејнер За Бања, вие само се стави на сапун во неа и е подготвен за употреба. Триењето помеѓу ролерите за сапун и сунѓер создава богата пена. ДРЖАЧ за САПУН за ПЕНЕЊЕ Совршен За бања или тоалет, удобен и практичен без да зафаќа многу простор. ПАТУВАЊЕ САПУН КОНТЕЈНЕР оваа кутија за пенење сапун со 4 ролки на може да помогне да се создадат густи пени за вас. ПЕНА САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ врежаниот дизајн од двете страни ви овозможува подобро да го држите сапунот и не е лесно да се исклучи!. БАЊА МАТЕРИЈАЛИ ПАТУВАЊЕ САПУН СЛУЧАЈ триењето помеѓу сапунот и ролерите создава богата пена, заштедувајќи време и напор. ПЕНЕЊЕ САПУН ДИСПЕНЗЕРОТ ?Сапун Кутија Меур Меур Чистење Сапун Складирање Пенење Кутија, Мултифункционален Патување Сапун Контејнер За Бања, вие само се стави на сапун во неа и е подготвен за употреба. Триењето помеѓу ролерите за сапун и сунѓер создава богата пена. ДРЖАЧ за САПУН за ПЕНЕЊЕ Совршен За бања или тоалет, удобен и практичен без да зафаќа многу простор. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На Кутијата За Пенење Сапун-Големина : 13, 00Х9, 50Х8, 00см/5, 11х3, 73Х3 Сад за Пенење Сапун. - Материјал : пп, ПС, апс алатки за пенење сапун-Боја : Портокалова Кутија За Пенење За Складирање Сапун-ролерите се тријат заедно за да создадат богати пени и ви носат поголема погодност додека перете Облека Мултифункционален Сад за Сапун за Пенење.

Други карактеристики

Најдобри понуди