.

.

Исцелени Силиконски Шишиња За Патување 2 парчиња 50гр Тегла За Безвоздушна Пумпа Тегла За Крем Тегла За Вакуумско Шише За Полнење Крем За Патување Празно Шише Конте?

Исцелени Силиконски Шишиња За Патување 2 парчиња 50гр Тегла За Безвоздушна Пумпа Тегла За Крем Тегла За Вакуумско Шише За Полнење Крем

DEN 223.20

Количина на стоки
Тековен

Компактни тегли, шишиња безвоздушна пумпа се извонреден и изработен дизајн, внимателно дизајниран за козметичко складирање Овие Диспензери за jars Pump се многу компактни и погодни за отворено, патување, кампување,. Појавата на тегла безвоздушна пумпа е стилска и извонредна, мазна и удобна рака. Овие Диспензери За Пумпи за шишиња можат повторно да се користат многу пати, отпорни на абење и отпорни на капки. Дизајнот отпорен на истекување на сол де жанеиро ја штити вашата облека и торби од истекување или истурање на течност. Компактни тегли, шишиња безвоздушна пумпа се извонреден и изработен дизајн, внимателно дизајниран за козметичко складирање. Овие Диспензери за jars Pump се многу компактни и погодни за отворено, патување, кампување,. Појавата на тегла безвоздушна пумпа е стилска и извонредна, мазна и удобна рака. Овие Диспензери За Пумпи за шишиња можат повторно да се користат многу пати, отпорни на абење и отпорни на капки.

Други карактеристики

Најдобри понуди