.

.

Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет, Четка За Тоалет Со Држач, Четка За Тоалет Со Подлога, Модерен Дизајн Четка За Чистење Тоалетна Четка

Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет, Четка За Тоалет Со Држач, Четка За Тоалет Со Подлога, Модерен Дизајн Четка

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Тоалетни Четки И Држачи Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Тоалетна четка поставена на ѕидбеспрекорната инсталација нема да го оштети ѕидот, убава и практична, да заштеди простор и има функција за заштита од капка по капка, која може да ја одржува земјата чиста, суспендирана, исцедена и проветрена. Меката четка за тоалет изработена од нов ТПР материјал е мека и цврста, нема оштетување на глазурата, има силна способност за деконтаминација, нема статички електрицитет, не се лепи за косата, а косата не е лесна за заплеткување и не е лесно да се заплетка. Лесно се заплеткува. Кога работите домашни работи, четката е лесна за чистење и издржлива. Главата на четката прифаќа дизајн што се одвојува, што е погодно и брзо да ги замени старите и новите глави на четката. Може да помине низ цевките и жлебовите на тоалетот и да ги избрише аголните рабови. Тоалетни Четки И Држачи. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Тоалетна четка поставена на ѕидбеспрекорната инсталација нема да го оштети ѕидот, убава и практична, да заштеди простор и има функција за заштита од капка по капка, која може да ја одржува земјата чиста, суспендирана, исцедена и проветрена. Меката четка за тоалет изработена од нов ТПР материјал е мека и цврста, нема оштетување на глазурата, има силна способност за деконтаминација, нема статички електрицитет, не се лепи за косата, а косата не е лесна за заплеткување и не е лесно да се заплетка. Лесно се заплеткува. Кога работите домашни работи, четката е лесна за чистење и издржлива. Главата на четката прифаќа дизајн што се одвојува, што е погодно и брзо да ги замени старите и новите глави на четката. Може да помине низ цевките и жлебовите на тоалетот и да ги избрише аголните рабови.

Други карактеристики

3.9 inches * 3.9 inches * 16.9 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
7. Thank you for visiting my store, click to enter my store, there will be many products for your reference, logistics, usually we will ship within 1-3 days, and the expected arrival time is 9-15 days. :

Најдобри понуди