.

.

Doitool 2 парчиња паста за заби за заби, ексезерска четка за заби, дете електрична заби четка за заби, заби паста за заби паста за заби, држач за паста за заби, паста за па?

Doitool 2 парчиња паста за заби за заби, ексезерска четка за заби, дете електрична заби четка за заби, заби паста за заби паста за заби,

DEN 278.08

Количина на стоки
Тековен

Ролери за паста за заби-креативен дизајн на wallидови и без удар, нема потреба од алатки СТАНД за складирање на четки за заби-нема дупчење, без алатки, само инсталација поставена на wallидови нема штети на идот. Полица за бања- Овој автоматски стискач на паста за заби е удобен за домашна употреба. Автоматски диспендер за паста за заби- обесена е наопаку за да се исцеди, не оставајќи скала и дише. Држач за решетки за четкичка за заби- можете да ја исцедите количината на паста за заби што ви е потребна, не троши. Список на пакети 2 X Карактеристики на диспензерот за паста за заби - Боја : Случајна боја за деца со четки за заби - Големина : 13.75inch држач за паста за заби. - Материјал : држач за складирање на четки за заби ABS - пастата за заби може да се чува, а пастата за заби излегува со лесен решетка за складирање на wallидот. - Нема дупчење, нема алатки, само инсталација поставена со wallидови нема штети на држачот на четката за заби на wallидот.

Други карактеристики

Најдобри понуди