.

.

Диспензерот ЗА Чаши ЗА БАЊА ВИТВИТИ, Држач За Чаши За Хартија За Диспензерот За Миење Уста, Држач За Памук Со Конец За Канистер За Памук За Суета Со Послужавник/Капа?

Диспензерот ЗА Чаши ЗА БАЊА ВИТВИТИ, Држач За Чаши За Хартија За Диспензерот За Миење Уста, Држач За Памук Со Конец За Канистер За Памук

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

?●Природен Водоотпорен Бамбус ● фиоката и капакот се сите од природен бамбус што може да се рециклира Површината е покриена со водоотпорен слој за да ја заштити за долгорочна употреба. ?●Контејнери За складирање со идеална Големина ● канистерот од 9,5 мл се совршени организатори за мали предмети, прилично лесни за чување и вадење, како што Се П-совети, памучни топчиња, памучни брисеви, памучни кругови, избор на конец, четки за шминка, јајца за убавина и многу повеќе мали нешта. ?●Мултифункционален Држач За Чаши ● овој држач За чаши со убава големина може да собере хартиени чаши и памучни влошки кои добро функционираат во вашата бања и суета. Хартиените чаши може лесно да се извадат, а капакот од бамбус одозгора ја задржува прашината надвор. ?●Без лизгање Фиока За Бања Има четири подлошки против лизгање на дното на фиоката за да се спречи лизгање на мазни површини. Може да се стави на масата за облекување за чување накит како што се обетки, ѓердани и прстени.

Други карактеристики

Најдобри понуди