.

.

ЕЛЕКТРИЧНА Четка За Заби Електрична Четка За Заби Држачи За Полици 3 Комплети Држач За Четки За Заби Држач За Пластична Решетка За Чување На Ѕид Држач За Четки За За?

ЕЛЕКТРИЧНА Четка За Заби Електрична Четка За Заби Држачи За Полици 3 Комплети Држач За Четки За Заби Држач За Пластична Решетка За Чување

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Монтиран на ѕид, нема да зазема премногу место во вашата бања Удар слободен дизајн, на вашиот ѕид. Изработен од пластичен материјал, издржлив и безбеден за долготрајна употреба. , не е лесно да се деформира, не е лесно да ' рѓа, што е цврсто и издржливо. Лесен за инсталирање и отстранување, удобен за употреба. Убав помошник за аранжманот на четката за заби. Опис овој држач За четки за заби е изработен од пластичен материјал, цврст и издржлив за долготрајна употреба, кој лесно се чува и чисти. Дизајнот монтиран на ѕид го олеснува инсталирањето и отстранувањето. толку практичен и удобен за употреба, што ви дава големо задоволство наутро и навечер. Карактеристики-Боја : бело-Материјал : пластика-Големина : околу 9. 18 инчи - удар слободен дизајн, на вашиот ѕид.- , не е лесно да се деформира, не е лесно да ' рѓа, што е цврсто и издржливо.- Монтиран на ѕид, нема да зазема премногу место во вашата бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди