.

.

Кабилок 2 парчиња Држач За Фен Држач За Фен За Домаќинство Држач За Складирање На Удар: Стајлинг Ѕид Бања Не За Стапче Решетката Полица Удар - Црна Организатор Алатк?

Кабилок 2 парчиња Држач За Фен Држач За Фен За Домаќинство Држач За Складирање На Удар: Стајлинг Ѕид Бања Не За Стапче Решетката Полица Удар

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Решетка За Складирање на фен за коса : Произведена со врвни алуминиумски и пластични материјали и доволно практична за употреба Монтирање На Ѕидот На Четката за коса : Не е потребно дупчење за инсталација на организаторот на фен за коса. Едноставен модерен дизајн, заштеда на вашиот простор. Решетка за фен : ова го прави држачот за фен за коса да изгледа многу извонредно и обезбедува долгорочна употреба. Решетка за Складирање фен : Доаѓа со налепница, оваа решетка за фен е погодна за инсталирање и отстранување без траги. Држач за фен За Ѕид : ова го прави држачот за фен за коса да изгледа многу извонредно и обезбедува долгорочна употреба. Едноставен и стилски изглед : Модерна атмосфера, во согласност со модерниот стил на декорација, Удобен и не зазема простор. Список на пакети 2 решетка за Складирање х 2 Карактеристики На Налепница х-Доаѓа Со налепница, оваа решетка за фен е погодна за инсталирање и отстранување без траги ѕидна решетка за фен за коса. - Овој држач за фен за коса е погоден за складирање на поголемиот Дел Од Решетката за Складирање на фен за коса. - Произведени со премиум алуминиум и пластични материјали и доволно практични за користење на држач за фен за ѕид.

Други карактеристики

Најдобри понуди