.

.

Држач За четка За заби Монтиран на ѕид-Држач За Бричење Со Паста За Бричење Самолеплив Диспензер За Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки Челик Издржливи Додатоци За Ба?

Држач За четка За заби Монтиран на ѕид-Држач За Бричење Со Паста За Бричење Самолеплив Диспензер За Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки

DEN 366.40

Количина на стоки
Тековен

●Висококвалитетен материјал€ : Изработен од избран нерѓосувачки челик со сјајна површина што никогаш не избледува Држачот за четка за заби гарантира долготрајна употреба за долго време на услугата. Поддршката е толку мека што никогаш не ги повредува вашите раце. Плус, овој држач за четки за заби лесно се чисти и одржува здрав за целото семејство. [Силна Самолеплива Сила] : држачот за четка за заби има самолеплива подлога и има силна адхезија. Лентата не остава досадни остатоци внатре. [Лесна Инсталација] : Без дупки и клинци . Овој држач за четка за заби монтиран на ѕид бара само две силни лепила за прицврстување на ѕидот за лесна инсталација, стабилност и безбедност. Треба да се фиксира на мазна површина како што се плочки, аголни ормари, стакло, огледала, ормари за бањи, R, итн. [ Заштеда на простор] : држачот за четки за заби монтиран на ѕид може да собере 3 четки за заби или жилети. Создадете повеќе простор во мијалникот и одржувајте ја вашата бања чиста и организирана. Најдобар држач за бричење четки за заби за патувања во кампување. [Модерен И Удобен Дизајн] : шупливиот дизајн на дното на држачот за четки за заби ја одржува четката за заби сува во текот на денот. Секогаш изгледа елегантно и стилски, совршено за модерен декор. ●Висококвалитетен материјал€ : Изработен од избран нерѓосувачки челик со сјајна површина што никогаш не избледува. Држачот за четка за заби гарантира долготрајна употреба за долго време на услугата. Поддршката е толку мека што никогаш не ги повредува вашите раце. Плус, овој држач за четки за заби лесно се чисти и одржува здрав за целото семејство.

Други карактеристики

Најдобри понуди