.

.

Четка За Тоалет И Држач За Тоалетна Чинија Четка Тркалезна Нерѓосувачки Челик Држач За Четка За Тоалет Држач За Алат За Чистење Бања Со Четка За Тоалет Четка За Чис?

Четка За Тоалет И Држач За Тоалетна Чинија Четка Тркалезна Нерѓосувачки Челик Држач За Четка За Тоалет Држач За Алат За Чистење Бања Со Четка

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Држачот за четка за тоалет обезбедува едноставно и дискретно складирање што ги одржува подовите чисти и суви; зафаќа многу малку простор на подот и уредно се навива покрај тоалетот, кадата или мијалникот ВРВЕН КВАЛИТЕТ : силната метална основа е дизајнирана да трае, но е дизајнирана да издржи типични температурни флуктуации во околината на бањата без да ја искриви или изгуби својата форма на кој било начин. Материјал : капакот и рачката се направени од нерѓосувачки челик 304. Димензии : 8 см х 36 см/3. Лесно За Чистење : влакната за четкање без гребнатини 360°, не ја оштетуваат глазурата, кои се меки чистиот класичен изглед работи со кој Било декор; Совршен за половина и полни бањи, бањи за гости, простории за прав; Употреба во дом, стан, кондоминиум, студентски домови, кабини, R и кампери.Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна.

Други карактеристики

Најдобри понуди