.

.

Четка За Тоалет Четка За Тоалет Нерѓосувачки Челик Држач За Тоалетна Четка Самостојна Четка Со Четка За Базетоалетна Чинија Четка За Хром Затворена Четка За Чисте?

Четка За Тоалет Четка За Тоалет Нерѓосувачки Челик Држач За Тоалетна Четка Самостојна Четка Со Четка За Базетоалетна Чинија Четка За Хром

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

●Елегантен и МОДЕРЕН ДИЗАЈН ● Зошто да ја изберете нашата четка за Тоалет? Тоа не е само алатка, туку и повеќе како декор за бања Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. * Со елегантни влакна, цврсти, густи, меки и флексибилни, четката за чистење на тоалетот може темелно да ги исчисти тешко достапните области околу работ и да не го гребе порцеланот. * Големина : 3, 74х3, 74х14, 58 инчи . * Тоалетната четка и дисплејот на држачот се едноставни и изгледаат добро, одржувајќи ја бањата чиста и уредна, избегнувајќи прскање за време на чистењето. Тој е и декоративен и функционален. * Изработен од цврст нерѓосувачки челик за секојдневна употреба . ●Елегантен и МОДЕРЕН ДИЗАЈН ● Зошто да ја изберете нашата четка за Тоалет? Тоа не е само алатка, туку и повеќе како декор за бања. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. * Со елегантни влакна, цврсти, густи, меки и флексибилни, четката за чистење на тоалетот може темелно да ги исчисти тешко достапните области околу работ и да не го гребе порцеланот. * Големина : 3, 74х3, 74х14, 58 инчи .

Други карактеристики

Најдобри понуди