.

.

Неродеко 2 парчиња Држач За Мини Четка За Заби Држач За Керамичка Четка За Заби Керамика Држачи За Четки За Заби Керамика Држач За Четка За Заби Држач За Детска Модн?

Неродеко 2 парчиња Држач За Мини Четка За Заби Држач За Керамичка Четка За Заби Керамика Држачи За Четки За Заби Керамика Држач

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Керамика ДЕТСКИ ДРЖАЧ за ЧЕТКИ за заби Изработен Од керамички материјал кој лесно се мие и одржува чист. КЕРАМИКА ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ за ЗАБИ користи Употреба : дизајниран како држач за четка за заби во бањата или за пенкало во вашата маса. ДРЖАЧ ЗА ПОРЦЕЛАНСКА ЧЕТКА за ЗАБИ Совршена мала големина за да заштедите простор. МИНИ ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ симпатична Bacter Бактериите лесно напредуваат на темно и влажно место. Држачот за четка за заби го решава овој проблем со исушете ја главата на четката за заби природно, почист и хигиенски начин за чување на четката за заби. ДРЖАЧ ЗА КЕРАМИЧКА ЧЕТКА за ЗАБИ лесно завршува на темно и влажно место. Држачот за четки за заби го решава овој проблем исушете ја главата на четката за заби природно, почист и хигиенски начин за чување на четката за заби. Список на пакети 1 х Карактеристики на држачот за четки За заби-Големина : 4,5 х 3 х 1 држач за мини четка за заби. - Боја : држач за жолта керамика за четки за заби - употреба : дизајниран како држач за четка за заби во бањата или за пенкало во вашата маса. - Материјал : дизајн На Керамичко-Минимализам и практичен држач за четки за заби е хигиенско решение за складирање на држачот за четки за заби за керамика за четки за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди