.

.

Хемотон Држач За Сунѓер За Шминка Акрилен Држач Со Капак Памук Диспензерот Јасна Памучна Подлога Контејнер За Шминка Сунѓер За Коса Кутија За Складирање За Домашн?

Хемотон Држач За Сунѓер За Шминка Акрилен Држач Со Капак Памук Диспензерот Јасна Памучна Подлога Контејнер За Шминка Сунѓер За Коса Кутија За

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

АКРИЛЕН QTIP ДРЖАЧ ЗА ТОПЧЕ ОД ПАМУК Мал и исклучителен без да зазема премногу простор АКРИЛИК QTIP ПАМУК ДРЖАЧ ТОПКАТА заштитниот дизајн на капакот може ефикасно и влага, правејќи ги предметите за складирање повеќе уредни. АКРИЛЕН QTIP ДРЖАЧ За ТОПЧЕ Од ПАМУК Транспарентен акрилен материјал, текстура слична на кристал, стануваат добар избор за вашиот дом. АКРИЛЕН QTIP ДРЖАЧ За ПАМУЧНА ТОПКА Дијамантскиот модел и дизајнот во форма на квадрат го прават повеќе стилски и уникатен. АКРИЛИК QTIP ПАМУК ДРЖАЧ ТОПКАТА рабовите се мазни и тркалезни, полирани непречено и се чувствуваат удобно. Опис Акрилик,, уникатен дизајниран, издржлив, еколошки. Лесно се чисти со вода и сапун. Лесен за пристап, памучни брисеви излегуваат од дното на држачот.Совршената големина помага да ја одржите вашата спална соба или бања уредни и организирани карактеристики-Боја : Црна Големина : Прибл. 9,7 х 9,7 х 9,5 См-Материјал : Акрилен Пакет, Вклучувајќи 1 кутија за Складирање х.

Други карактеристики

Најдобри понуди