.

.

Сет за додатоци за бања за сапун за кујнски сапун Zanzan, едноставен смола 4-парчен сет за бања, вклучува диспензер за сапун, гушкач, сапун сапун, повеќебоен 375ml/12.6oz Пумп?

Сет за додатоци за бања за сапун за кујнски сапун Zanzan, едноставен смола 4-парчен сет за бања, вклучува диспензер за сапун, гушкач, сапун

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Елегантни додатоци за бања : Стилски диспензер за сапун за бања за лосион, миење на телото итн Единствен избор на подароци : Шармантниот уметнички стил не е дизајниран само за подароци за домаќинство, туку и погоден за подароците за Денот на вineубените или Денот на мајката. 4 комплети додатоци за бања : 1 диспензер за сапуни, 2 очила за бања и 1 мијалник за сапун. Организирајте и подобрете ја вашата бања брзо и лесно. Висококвалитетна пумпа за сапун : Нашиот комплет за бања е опремен со прекрасни додатоци на висококвалитетна пумпа, лесно е да се стисне течноста, и цврсто е инсталиран за да се спречи истекување. Исто така, може да спречи 'рѓа и има долг животен век. Висок квалитет : Овој комплет за додаток на Vanity Vanity Vanity е изработен од трајна смола, што е потрајно од другите конкурентни производи. Тој е издржлив и нема да се скрши лесно, обезбедувајќи го вашето долгорочно задоволство.

Други карактеристики

Најдобри понуди