.

.

Лавици за пешкири за бања за хонорарна отстранлива када четка мултифункционална wallидна плочка четка прозорец стакло сунѓер чистење четка за долга рачка подови че?

Лавици за пешкири за бања за хонорарна отстранлива када четка мултифункционална wallидна плочка четка прозорец стакло сунѓер чистење четка за

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Материјал со црна технологија, силна деконтаминација без да се оштети глазурата, најлонската површина на четката, пенењето сунѓер брзо ја апсорбира водата и силно ја заклучува водата Виси складирање, брзо сушење, лесно виси, не зазема простор. Ефикасно чистење, лесен за употреба, прецизен живот и грижа за вашата домашна хигиена. Четка за wallид за бања, 90 ° глава за ротирачка четка за да го смените аголот. Може да биде без страв од незгодни агли, и лесно е да се исчисти и заштедува трудот. Може да се расклопи и користи одделно, а сунѓер може да се замени и залепи цврсто и лесно. Површината на најлонската четка е лесна за плакнење, има добра еластичност на устата, не е лесна за пропаѓање и е трајна. Towel Racks for Bathroom Freestanding Removable Bathtub Brush Multifunctional Wall Tile Brush Window Glass Sponge Cleaning Brush Long Handle Floor Brush For Kitchen Bathroom Organizer over Toilet Descripción del producto Specification : Name : Trapezoidal bathtub brush Size : 56x13.

Други карактеристики

Name:
Trapezoidal bathtub brush
Size:
56x13.5x7cm
Material:
ABS
Features:
Long enough handle, powerful cleaning scouring pad
Product List:
1X brush

Најдобри понуди