.

.

Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Чинија Четка За Четка За Тоалет Четка За Тоалет Подна Четка И Ѕидна Четка За Тоалет И Држач За Држач Поставете Слотови За Вентилац?

Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Чинија Четка За Четка За Тоалет Четка За Тоалет Подна Четка И Ѕидна Четка За Тоалет И Држач За Држач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Оваа четка за тоалет е издржлива и ќе ги задржи и вашата бања и тоалетот да изгледаат најдобро Тоа е тоалетна четка со совршена големина за секоја бања. Термопластичен гумен материјал од 360 степени главата на четката, меките влакна не ја оштетуваат глазурата, густите и силни влакна може да се исчистат во длабочина. Подлога За четка За тоалет Изработена од висококвалитетни пластични материјали, лесна за нега,долг работен век, исплатлива. Рачката е изработена од цевка од нерѓосувачки челик, издржлива. Современ Дизајн : овој држач за тоалетна четка е едноставен и елегантен, дискретен дизајн кој одговара на секој декор за бања. Овој држач за тоалетна четка е едноставен и елегантен, дискретен дизајн кој одговара на секој декор за бања.Име на производ : тоалетна четкаматеријал : пластикабојка : Зелена , Бела : 44см/17.9"вклучен Пакет : 1 Х Тоалетна Четка1 Х Основаовој дизајн на главата на четката ви овозможува да ги исчистите оние тешко достапни места, отстранувајќи ги остатоците за да го одржите вашиот тоалет чист и нов.

Други карактеристики

Најдобри понуди