.

.

Алипис 3 парчиња Решетка За Складирање Решетка За Влечки Над Решетката За Крпи За Крпи Монтирана На Врата Ѕидна Решетка За Крпи Решетка За Пешкири Полица За Виси Ре?

Алипис 3 парчиња Решетка За Складирање Решетка За Влечки Над Решетката За Крпи За Крпи Монтирана На Врата Ѕидна Решетка За Крпи Решетка За Пешкири

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ЧЕВЛИ РЕШЕТКАТА ОРГАНИЗАТОРОТ четкана пластична завршница, изградена за да се спротивстави на секојдневните гребнатини, корозии и оцрнување БАЊА ПАПУЧИ ПОЛИЦА многу е лесен и удобен за инсталирање и употреба. ЗАКАЧАЛКА ЗА КРПА ЗА КУЈНСКИ САДОВИ ДРЖЕТЕ : лепливата подлога создава врска и е лесна за инсталирање без или потребни алатки; Се Прилепува на суви, чисти непорозни мазни површини како што се огледала, стакло, плочки, фиберглас, метал и дрво;. ВИСИ КРПИ за ПЕРЕЊЕ монтирање оваа мултифункционална решетка за складирање може да се чува пешкир, чевли или други мали предмети. ЅИД ПЕШКИР прачка кујна, перална или помошни простории и гаражи; Практични за складирање на крпи за прашина од микрофибер и партали за чистење, така што тие се секогаш подготвени; Употреба во домови, станови, станови, кабини, R, кампери и многу повеќе. ЧЕВЛИ РЕШЕТКАТА ОРГАНИЗАТОРОТ четкана пластична завршница, изградена за да се спротивстави на секојдневните гребнатини, корозии и оцрнување. БАЊА ПАПУЧИ ПОЛИЦА многу е лесен и удобен за инсталирање и употреба. ЗАКАЧАЛКА ЗА КРПА ЗА КУЈНСКИ САДОВИ ДРЖЕТЕ : лепливата подлога создава врска и е лесна за инсталирање без или потребни алатки; Се Прилепува на суви, чисти непорозни мазни површини како што се огледала, стакло, плочки, фиберглас, метал и дрво;. ВИСИ КРПИ за ПЕРЕЊЕ монтирање оваа мултифункционална решетка за складирање може да се чува пешкир, чевли или други мали предмети. ЅИД ПЕШКИР прачка кујна, перална или помошни простории и гаражи; Практични за складирање на крпи за прашина од микрофибер и партали за чистење, така што тие се секогаш подготвени; Употреба во домови, станови, станови, кабини, R, кампери и многу повеќе. Пакетот Вклучува 3 х Лавици За Крпи Карактеристики-Големина : 44, 50Х3, 50Х2, 00см/17, 49Х1, 38Х0 закачалка за облека поставена на ѕид. - Премиум материјал, издржлив И Решетка За кабинет за заштеда на простор. - Тоа е корисен асистент за вашите домашни работи и може да ги чува вашите предмети во ред полици за складирање ѕид монтиран.

Други карактеристики

Најдобри понуди