.

.

Tfiiexfl Креативно четкање држач за четкање-магнетна пластична заби за четкање вода за миење на заби чистачка чаша автоматски диспензерот за паста за заби со држач за ?

Tfiiexfl Креативно четкање држач за четкање-магнетна пластична заби за четкање вода за миење на заби чистачка чаша автоматски диспензерот за паста

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Боја : сива Може да чува четка за заби, паста за заби и додатоци за бања. Премиум материјал направен, издржлив за долго време. Дизајн на wallид, лесен за инсталирање. држач за четкичка за заби wallид монтиран чаша бања со повеќе намена силна вшмукување четка за заби кади лесен држач за четкичка за заби. Може да чува четка за заби, паста за заби и додатоци за бања. Премиум материјал направен, издржлив за долго време. Дизајн на wallид, лесен за инсталирање. држач за четкичка за заби wallид монтиран чаша бања со повеќе намена силна вшмукување четка за заби кади лесен држач за четкичка за заби. Големина : Три чаши Боја : Gray Specifications : Може да чува четка за заби, паста за заби и додатоци за бања. Промиум материјал, издржлив за долго време. , Снабдување со бања Димензија : Три чаши : 32см x 10cmpackage Вклучува : (други не се вклучени) 1 x држач за четки за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди