.

.

Кабилок 2 парчиња Пумпа Празна Четкана За Пренослив Лосион За Патување Рака Мл Нерѓосувачки Сапун За Садови Течен Метал И Тип На Преса Туш-Гел За Полнење Челичен Ди?

Кабилок 2 парчиња Пумпа Празна Четкана За Пренослив Лосион За Патување Рака Мл Нерѓосувачки Сапун За Садови Течен Метал И Тип На Преса

DEN 408.96

Количина на стоки
Тековен

КОНДИЦИОНЕР ШИШЕЕдноставен И декоративен, погоден за повеќето украси во домашен стил ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТЕЧЕН САПУН користи Совршен За чување шампон, миење на телото, лосион, миење лице, крем за раце итн. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ЕМУЛЗИЈА користи Премиум материјал, добро запечатување за да избегне истекување на течност. ШИШЕ со ПУМПА за ДОМАЌИНСТВОПритиснете ја пумпата и ќе го добиете сапунот за раце во неа во вашата рака. ДИСПЕНЗЕРОТ за ЛОСИОНИПовеќенаменската употреба го прави корисен во кујната и бањата. Пакет Листа 1 x диспензерот за лосиони шишиња карактеристики-Премиум материјал, добро запечатување за да се избегне носење истекување на течност.- Притиснете ја пумпата и ќе го добиете сапунот за раце во неа во вашата рака.- Капацитет : 220мл.- Лесен и пренослив, мала тежина, практичен дизајн, лесен за притискање, долг стисок не се уморни.- Боја : Сребрена.- Полиран и мазен дизајн на површината, лесен и лесен за употреба, а не лизгава рака.

Други карактеристики

Најдобри понуди