.

.

ОМУНИ Решетка За Крпи Бања Тоалет Бања Решетка За Крпи Пешкир Железнички Простор Алуминиумски Држач За Крпи Полица За Завршна Обработка На Решетката За Пешкири Др?

ОМУНИ Решетка За Крпи Бања Тоалет Бања Решетка За Крпи Пешкир Железнички Простор Алуминиумски Држач За Крпи Полица За Завршна Обработка На Решетката

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Пешкир Бар Е Направен Од За Да Се Спречи И, И Е Погоден За Влажни Средини како Што Се Бањи и Кујни Лавиците За Бања се Дизајнирани со Шипки за Крпи и Куки. Нашите Лавици За Бања Не Само Што Додаваат Вреден Простор За Складирање На Вашата Бања, Туку И Беспрекорно Одговараат на Секој Стил на Декорација!. Структура : Пешкир Железнички Се Направени Од Материјал, - Слободен, Погоден За Влажни Места Како Кујна, Туш и Бања. Стил : Шината За Пешкири е Цврста и Издржлива, со Доволна Тежина На Плажата. Модерен Изглед Со Скриен Дизајн На Завртки Добро Се Вклопува во Различни Стилови. Завршен Процес : И Издржливост, Издржува Гребнатини и Промена на Бојата во Секојдневната Употреба. Против Во Влажна Средина На Бањата За Да Се Обезбеди Беспрекорен Изглед со Години. Пешкир Бар Е Направен Од За Да Се Спречи И, И Е Погоден За Влажни Средини како Што Се Бањи и Кујни. Лавиците За Бања се Дизајнирани со Шипки за Крпи и Куки. Нашите Лавици За Бања Не Само Што Додаваат Вреден Простор За Складирање На Вашата Бања, Туку И Беспрекорно Одговараат на Секој Стил на Декорација!. Структура : Пешкир Железнички Се Направени Од Материјал, - Слободен, Погоден За Влажни Места Како Кујна, Туш и Бања. Стил : Шината За Пешкири е Цврста и Издржлива, со Доволна Тежина На Плажата. Модерен Изглед Со Скриен Дизајн На Завртки Добро Се Вклопува во Различни Стилови. Завршен Процес : И Издржливост, Издржува Гребнатини и Промена на Бојата во Секојдневната Употреба. Против Во Влажна Средина На Бањата За Да Се Обезбеди Беспрекорен Изглед со Години. Вашата Шипка За Пешкири Може да се Користи како Алатка за Завршна Обработка за Вашата Бања, Кујна, Дневна Соба, Спална Соба Итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди