.

.

12 Спакувајте Ленти За Пешкири За Столици За Плажа Клипови За Пешкири За Столици За Базен Со Торба За Складирање Дневна Плажа Држач За Крстарење Држач За Ремени За П?

12 Спакувајте Ленти За Пешкири За Столици За Плажа Клипови За Пешкири За Столици За Базен Со Торба За Складирање Дневна Плажа Држач За

DEN 271.84

Количина на стоки
Тековен

Богато Количество : ќе добиете 12 парчиња лента за пешкири за плажа и 1 парче торба за складирање, тие се дизајнирани со слатки дезени и можат да ви помогнат да ги обезбедите вашите крпи за плажа, количините се доволни за да ги задоволат вашите потреби за употреба Еластичен Материјал : клиповите за крпи за плажа се изработени од гумени и полиестерски материјали, кои се отпорни на свиткување и кршење на сонце, еластични и не е лесно да се искинат, можете да ги користите лесно и удобно. Атрактивни Обрасци : двете страни на ременот за крпи се испечатени со многу убави дезени и можат да ви дадат летно чувство; Привлечете го вниманието на луѓето од голема далечина. Лесни и Преносливи : овие ленти за пешкири за столчиња за плажа се 30 х 5 см/ 11,81 х 1,97 инчи, можете да ги повлечете долги до 23,6 инчи за да одговараат на повеќето големини на столчиња за плажа, и тие се лесни и лесни за носење, имаме торба за складирање, така што тие лесно можат да се вклопат во вашиот багаж без да заземаат премногу простор. Повеќе Функции : можете да користите клипови за крпи за столчиња за плажа за да обезбедите крпи за плажа, тие можат да ги обезбедат вашите кошули, блузи, тетратки, костими за капење и така натаму, и можете да ги користите на базен, на крстарења, кампување, одмори и патувања. Богато Количество : ќе добиете 12 парчиња лента за пешкири за плажа и 1 парче торба за складирање, тие се дизајнирани со слатки дезени и можат да ви помогнат да ги обезбедите вашите крпи за плажа, количините се доволни за да ги задоволат вашите потреби за употреба. Еластичен Материјал : клиповите за крпи за плажа се изработени од гумени и полиестерски материјали, кои се отпорни на свиткување и кршење на сонце, еластични и не е лесно да се искинат, можете да ги користите лесно и удобно. Атрактивни Обрасци : двете страни на ременот за крпи се испечатени со многу убави дезени и можат да ви дадат летно чувство; Привлечете го вниманието на луѓето од голема далечина. Лесни и Преносливи : овие ленти за пешкири за столчиња за плажа се 30 х 5 см/ 11,81 х 1,97 инчи, можете да ги повлечете долги до 23,6 инчи за да одговараат на повеќето големини на столчиња за плажа, и тие се лесни и лесни за носење, имаме торба за складирање, така што тие лесно можат да се вклопат во вашиот багаж без да заземаат премногу простор.

Други карактеристики

Најдобри понуди