.

.

- Полица, Простор За Решетка За Крпи Алуминиумски Ремен Кука Златна Бела Црна Двојна Столбна Дупчалка-Без Ѕидна Решетка За Крпи - В2 Ѕидна Крпа Бар Виси За Кујнски Шк?

- Полица, Простор За Решетка За Крпи Алуминиумски Ремен Кука Златна Бела Црна Двојна Столбна Дупчалка-Без Ѕидна Решетка За Крпи -

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Услуга по Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не Навреме, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок од 24 Часа Простор Алуминиумската Структура е Отпорна на Корозија и ' рѓа. Безбедност На Производот, Заштита На Животната Средина, Без Избледување, Без Гребнатини. Вие и Вашето Семејство Можете Да Го Користите Со Доверба. Хуманизиран Дизајн На Мелење Агол За Да Се Спречат Гребнатини, Педантни, Дебели и Цврсти. Разумно Растојание На Ѕидот, Крпи Не Се Лесни за Држење до Ѕидот, Крпи Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот. Цврсти и Дебели, Отпорни На Удари, Безбедни И Не Повредени Раце, Без Бруси, Добро Чувство На Рака, Можете Да Го Користите Поудобно Ако Размислите Повеќе за тоа. Добредојдовте Во Продавницата "Хли". Задоволство ми е да ви служам. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања;Материјал : Простор Алуминиум;Површинска Обработка : Анодна Оксидација;Метод На Инсталација : Инсталација Без Лепак За Нокти (Не Е Вклучен Лепак За Нокти);Боја : Златна, Сребрена, Бела, Црна;Спецификација : Двоен Столб Со Кука;Зошто Изберете Ја Нашата Решетка За Пешкирвнимателно Креирајте Генијални Детали, Секоја Минута Може да се Цени со Лупа, Беспрекорно Поврзана, Персонализирана и Практична, Убава и Стабилна.

Други карактеристики

Double Pole with Hook;:
Why Choose Our Towel Rack:
Carefully Create Ingenious Details, Every Minute Can Be Appreciated with a Magnifying Glass, Seamlessly Connected, Personalized and Practical, Beautiful and Stable.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Caution:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)

Најдобри понуди