.

.

Автоматска паста за заби за стискање на паста за заби со држач за четки за заби и складирање на оддели, прицврстувач за паста за заби во wallидовите, прицврстувач за з?

Автоматска паста за заби за стискање на паста за заби со држач за четки за заби и складирање на оддели, прицврстувач за паста за заби во wallидовите,

DEN 224.00

Количина на стоки
Тековен

Inидно монтиран за заби за заби, изработена од пластика, стилски изглед, форма на светлина Истегнување на паста за заби со не-перформанси Супер лепак, без оштетување на wallидот, лесен за лепење и виси, удобен за брзо инсталирање. Складирање на држачот за четки за заби за бања за сапун, чешел, средство за чистење на лицето, жилет, козметика и други дневни потреби, одржувајте ја бањата чиста и уредна. Димензии на паста за заби за заби : 4 "x 4¼" x 4¾ "(10cm x 11cm x 12cm). Содржина на пакет : Wallид, паста за заби за заби, прицврстувач за заби поставена со wallидови, изработен од пластика, стилски изглед, светлосен облик. Со не-перформанси Супер лепак, без оштетување на wallидот, лесен за лепење и висина, удобно за брзо инсталирање. Димензии на стискање на паста за заби : 4 "x 4¼" x 4¾ "(10см x 11см x 12cm). Содржина на пакетот : Wallид монтиран за заби за заби за заби x 1. Како да се користи : - Избришете ја површината за инсталација чиста.

Други карактеристики

Најдобри понуди