.

.

Диспензерот За Шише За Сапун Диспензерот за шишиња 6-парче Керамички Додатоци За Бања Комплет Диспензерот За Сапун Држач За Четки За Заби Кригла Сад За Сапуница И П?

Диспензерот За Шише За Сапун Диспензерот за шишиња 6-парче Керамички Додатоци За Бања Комплет Диспензерот За Сапун Држач За Четки За

DEN 320.00

Количина на стоки
Тековен

Карактеристики - ова шише со диспензерот за сапун ќе ја разубави секоја бања или кујна Надградете ја декорацијата на вашата бања. Комплетот вклучува : 2 x кригла + 1 x диспензерот за лосиони + 1 x држач за четки за заби + 1 x кутија за сапун + 1 x послужавник; со овие додатоци за бања, можете лесно да ги организирате вашите тоалети и бања. Избрана висококвалитетна глина, рачно обложена со златни рабови, отпуштање на висока температура, не е лесна за носење и избледување. Практичен послужавник што може да собере различни предмети за да ја направи вашата работна површина почиста и почиста. Абс пластична млазница, хромирана, не е лесна за бледнее, погодна за секоја емулзија и нејзините компоненти, издржлива. Карактеристики - ова шише со диспензерот за сапун ќе ја разубави секоја бања или кујна. Надградете ја декорацијата на вашата бања. Комплетот вклучува : 2 x кригла + 1 x диспензерот за лосиони + 1 x држач за четки за заби + 1 x кутија за сапун + 1 x послужавник; со овие додатоци за бања, можете лесно да ги организирате вашите тоалети и бања. Избрана висококвалитетна глина, рачно обложена со златни рабови, отпуштање на висока температура, не е лесна за носење и избледување. Практичен послужавник што може да собере различни предмети за да ја направи вашата работна површина почиста и почиста. Абс пластична млазница, хромирана, не е лесна за бледнее, погодна за секоја емулзија и нејзините компоненти, издржлива. Повеќенаменски диспензер за сапун-Нашиот диспензер за сапун може да се користи за сапун за лосиони, сапун за садови, шампон, сапун за раце, масло за масажа итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди