.

.

- Полици, Решетка За Крпи Единечна Решетка За Пешкири За Складирање На Крпи, Шипка За Кујнски Пешкири Монтирана На Ѕид, Полиран Финиш Држач За Крпи Хардвер за Самост?

- Полици, Решетка За Крпи Единечна Решетка За Пешкири За Складирање На Крпи, Шипка За Кујнски Пешкири Монтирана На Ѕид, Полиран Финиш Држач

DEN 1942.24

Количина на стоки
Тековен

Издржлив Современ Организатор На Крпи За Крпи За Бања Монтиран На Ѕид : Конструиран Од Нерѓосувачки Челик Од Тип 304, Заштитува Од ' рѓа, Обезбедување И Сигурност Исклучителен Хардверски Сет : Има Издржлив, Долготраен Финиш Кој Помага Во Спречување, Оцрнување или Промена на Бојата, За да Можете Да Уживате Во Изгледот што Го Сакате Доживотно. Модерен Дизајн : Совршен За Употреба во Бањата и Кујната за Закачување Крпи И Многу Повеќе и Создавање Лесна И Удобна Атмосфера. Заштеда На Простор : Капацитет На Оптоварување 5 Кг. Оваа Шипка За Крпи Е Дефинитивно Задолжителна За Секоја Мала Бања Бидејќи Наместо Да Зафаќа Простор, Ви Дава Повеќе!. Лесен За Инсталирање : Инсталација За Дупчење, Доаѓа Со Завртки и Сите Потребни Додатоци за Инсталација. Издржлив Современ Организатор На Крпи За Крпи За Бања Монтиран На Ѕид : Конструиран Од Нерѓосувачки Челик Од Тип 304, Заштитува Од ' рѓа, Обезбедување И Сигурност. Исклучителен Хардверски Сет : Има Издржлив, Долготраен Финиш Кој Помага Во Спречување, Оцрнување или Промена на Бојата, За да Можете Да Уживате Во Изгледот што Го Сакате Доживотно. Модерен Дизајн : Совршен За Употреба во Бањата и Кујната за Закачување Крпи И Многу Повеќе и Создавање Лесна И Удобна Атмосфера. Заштеда На Простор : Капацитет На Оптоварување 5 Кг.

Други карактеристики

Најдобри понуди