.

.

Комплет Додатоци за бања Hotsan, Комплет Ансамбл за Бања од 5 ПАРЧИЊА Вклучува Дозер За Сапун, Сад За Сапуница, Тамблер, Држач За Четки За Заби - Полиресинско Стакло За Д?

Комплет Додатоци за бања Hotsan, Комплет Ансамбл за Бања од 5 ПАРЧИЊА Вклучува Дозер За Сапун, Сад За Сапуница, Тамблер, Држач

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

Комплетот Додатоци За бања Е Комплетен : Осветлете ги собите и организирајте ги најважните работи Со Додаток За Бања Hotsan, кој вклучува диспензер за сапун/лосион, држач за четка за заби, 2 чаши за тамблер и сад за сапун Издржлив Комплет За Смола : Овој Комплет Додатоци за Бања е изработен од издржлива тешка смола која гарантирано ќе ги надмине конкурентските производи. Различни од пластичните и керамичките кои лесно се кршат. Практично За Употреба : Секој човек кој сака внатрешен дизајн и практичност ќе открие дека овој комплет додатоци за дома е целосно корисен на секојдневна основа. Наполнете го лосионот, одржувајте ги остатоците од сапунот, чувајте ги работите и организирајте ги четките за заби Со Додаток За Бања Hot San. Одличен Подарок : тоа ќе биде добар избор за подарок за вашиот љубовник, семејство, пријатели и колеги, и тоа ќе донесе индивидуализација и живот за секоја бања. Загарантирана Услуга За Клиенти : какви било проблеми, ве молиме слободно контактирајте не во секое време. Комплетот додатоци за бања хотсан се загарантирани за враќање на парите од 3 месеци доколку има проблеми. Комплетот Додатоци За бања Е Комплетен : Осветлете ги собите и организирајте ги најважните работи Со Додаток За Бања Hotsan, кој вклучува диспензер за сапун/лосион, држач за четка за заби, 2 чаши за тамблер и сад за сапун. Издржлив Комплет За Смола : Овој Комплет Додатоци за Бања е изработен од издржлива тешка смола која гарантирано ќе ги надмине конкурентските производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди