.

.

Холибана Чаша За Миење Уста Пренослив Организатор На Кутија За Складирање Со Капак Организатор На Чаша За Четки За Заби Држач За Четка За Заби Со Капак Држач За Чет?

Холибана Чаша За Миење Уста Пренослив Организатор На Кутија За Складирање Со Капак Организатор На Чаша За Четки За Заби Држач За Четка За Заби

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ за ПЛАКНЕЊЕ бања и Отпорни На Вода : чашата за четки за заби виси наопаку и вода Постојат дупки за вентилација на дното на држачот за четка за заби, кој е сув и. ДРЖАЧ за ЧЕТКИ за заби Чашата За Четки за Заби може да биде како дизајн на чаша наопаку за брза употреба на одвод на вода побезбедна и поздрава. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА за ЗАБИ за БАЊА едноставниот дизајн не е практичен, но може да биде и украсување на вашата бања. ЅИД ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ОРГАНИЗАТОР едноставниот и дарежлив дизајн не само што е прекрасен по изглед, туку има и добри функции. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ЅИД едноставниот и дарежлив дизајн не е убав по изглед, но има и добри функции. ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ за ПЛАКНЕЊЕ бања и Отпорни На Вода : чашата за четки за заби виси наопаку и вода. Постојат дупки за вентилација на дното на држачот за четка за заби, кој е сув и. ДРЖАЧ за ЧЕТКИ за заби Чашата За Четки за Заби може да биде како дизајн на чаша наопаку за брза употреба на одвод на вода побезбедна и поздрава. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА за ЗАБИ за БАЊА едноставниот дизајн не е практичен, но може да биде и украсување на вашата бања. ЅИД ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ОРГАНИЗАТОР едноставниот и дарежлив дизајн не само што е прекрасен по изглед, туку има и добри функции. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ЅИД едноставниот и дарежлив дизајн не е убав по изглед, но има и добри функции. Пакетот Вклучува 1 х држач за четки За заби Со Карактеристики на чаши-може да биде лесен за чување паста за заби и четка за заби, а може да биде и како кука за држач за четки за заби. - Дизајн монтиран на ѕид, непорозна инсталација, силна адхезија, не е лесно да падне држач за четка за заби што виси на ѕид.

Други карактеристики

Најдобри понуди