.

.

Балууе 2 парчиња Држач За Чаши За Чаши За Чај За Чаши За Чаши За Автомобили Надворешен Тросед Држачи За Автомобилски Чаши Ладни Пијалоци Носител На Чаши За Чаши За П?

Балууе 2 парчиња Држач За Чаши За Чаши За Чај За Чаши За Чаши За Автомобили Надворешен Тросед Држачи За Автомобилски Чаши Ладни

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Бисерна Волна АВТОМОБИЛ СТОИ Добро изработен од материјал од бисерна волна за да се обезбеди издржливост, безбеден и хигиенски. Пренослив и лесен, лесен за носење на пијалокот со вас за пикник. КУПОТ КАДИ ??€МАТЕРИЈАЛ q фиоката за чаши е изработена од врвен материјал од бисерна волна, нашите производи се попаметни, поодржливи решенија кои се пољубезни и за вас и за планетата. КАФЕ ЧАША превозникот користи Добро изработен од материјал од бисерна волна за да обезбеди издржливост, безбеден и хигиенски. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ЗА СОФА не се потребни алатки и нула склопување, лесен и удобен за употреба. КАФЕ ЧАША послужавник Изработен од врвен бисерен памучен материјал, може да му даде на вашиот пијалок стабилно поставување. Пакет Листа 2 х Држачи За Чаши Карактеристики-Материјал : Бисерна Волна Држач За Носење Пијалоци-Големина : Околу 29, 50Х10, 00Х6, 50см/11, 59Х3, 93Х2 врата цртичка. - Боја : Црна Чаша За Кафе Извадете Фиоки За Фиксирање - Изработени од врвен бисерен памучен материјал, може да му даде на вашиот пијалок стабилна чаша за поставување. - Ефикасно спречување на истекување на пијалоци, тоа е лесен за носење топли пијалаци или ладен пијалок на отворено троседот.

Други карактеристики

Најдобри понуди