.

.

Cabilock 3 комплети домови без нокти за коса, едноставна тоалета за заби за заби, монтирање на паста за заби, паста за заби повеќенаменска бесплатна за монтирани чаши пл?

Cabilock 3 комплети домови без нокти за коса, едноставна тоалета за заби за заби, монтирање на паста за заби, паста за заби повеќенаменска

DEN 96.00

Количина на стоки
Тековен

Решетка за висина за четки за заби-Лесна за инсталирање, инсталација на налепници без трага, нема потреба дупчење или нокти Решетка за складирање и чаши- Лесна за инсталирање, инсталација на налепници за трага, нема потреба од дупчење или нокти. Одличен држач за четки за заби. Држете го држачот на четка за заби-дизајнот поставен на wallидот обезбедува целосно да го користи вертикалниот простор. Кутија за четкичка за заби поставена со wallидови 、- Пластична полица за складирање повеќенаменска решетка за складирање на тоалети со четири чаши. Организатор на заби Организатор Wallид монтиран-Оваа решетка за складирање на четки за заби поставена на wallидови е дизајниран за употреба на две лица. Решетка за висина за четки за заби-Лесна за инсталирање, инсталација на налепници без трага, нема потреба дупчење или нокти. Решетка за складирање и чаши- Лесна за инсталирање, инсталација на налепници за трага, нема потреба од дупчење или нокти. Одличен држач за четки за заби. Држете го држачот на четка за заби-дизајнот поставен на wallидот обезбедува целосно да го користи вертикалниот простор. Кутија за четкичка за заби поставена со wallидови 、- Пластична полица за складирање повеќенаменска решетка за складирање на тоалети со четири чаши. Организатор на заби Организатор Wallид монтиран-Оваа решетка за складирање на четки за заби поставена на wallидови е дизајниран за употреба на две лица. Список на пакети 3 x wallидови поставени решетки за складирање 12 x чаши Карактеристики -Производство со врвен пластичен материјал кој е лесен држач за монтирање на wallидот.

Други карактеристики

Најдобри понуди