.

.

Doид 40 парчиња wallид за штит ги покрива анти-силиконот бебе чисто судир на копчето Безбедност бања спална соба канцеларија врата прстен за стоп на браник за дома, рач?

Doид 40 парчиња wallид за штит ги покрива анти-силиконот бебе чисто судир на копчето Безбедност бања спална соба канцеларија врата прстен

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

РАБОТНА РАБОТНА РАБОТА АНТИ-КОЛИЗИЈА : На wallидот и судирот на рачката на вратата предизвика оштетување, транспарентно и убаво Јасно копче за wallидна врата : Лесно за инсталирање, само притиснете го прстенот на рачката на вратата, нема да падне лесно, удобно и практично. Заштитник на wallидот на затка на вратата : Направено од ПВЦ материјал, транспарентен и нежен, добра еластичност, одговара на повеќето рачки на вратите. Транспарентен браник на вратите : Нашата безбедносна капаче на копчето на вратата има ненаметлив дизајн што се вклопува во дизајнот на вашата соба. Покрив на копчето на вратата : Детено доказ за дете на врата мал и транспарентен стил, го намалува и апсорбира бучавата од површините на допир за потивок домашна околина. РАБОТНА РАБОТНА РАБОТА АНТИ-КОЛИЗИЈА : На wallидот и судирот на рачката на вратата предизвика оштетување, транспарентно и убаво. Јасно копче за wallидна врата : Лесно за инсталирање, само притиснете го прстенот на рачката на вратата, нема да падне лесно, удобно и практично. Заштитник на wallидот на затка на вратата : Направено од ПВЦ материјал, транспарентен и нежен, добра еластичност, одговара на повеќето рачки на вратите. Транспарентен браник на вратите : Нашата безбедносна капаче на копчето на вратата има ненаметлив дизајн што се вклопува во дизајнот на вашата соба. Покрив на копчето на вратата : Детено доказ за дете на врата мал и транспарентен стил, го намалува и апсорбира бучавата од површините на допир за потивок домашна околина. Пакетот вклучува карактеристики на браници од 8 x на вратите -со разумен дизајн и висока прилагодливост, може да се примени добро на рачката на вашата врата, и ќе биде добар избор за заштитник на wallидот на вратата.

Други карактеристики

Најдобри понуди