.

.

8 Комплет за панел за прекинувачи на бандата, контролен кутија за контролно поле LED LED автомобилски допир панел Електронски реле систем со налепници за етикети комп?

8 Комплет за панел за прекинувачи на бандата, контролен кутија за контролно поле LED LED автомобилски допир панел Електронски реле систем со налепници

DEN 1439.84

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен со : Сите возила за напојување со напојување од 12 V/24 V DC, како што се ATV, UTV, CAR, мотор, камион, Off-Road, SUV, Boat, Marine, Polaris итн Оперативен напон : 12-24 V, Max Power Rating : 1. Ова Моќниот прекинувач панел ги заменува другите гломазни дизајни за реле, заштедува простор во автомобилот и ви овозможува попогодно да контролирате 8 комплети LED светла и додатоци. Прекинувачот има прецизна чувствителност и стабилна способност за анти-мешање. Лесна инсталација : Нема потреба од проблематични врски за жици, со приклучок за приклучок и игра. Постојат два методи за инсталација. Можете да го инсталирате во која било позиција без да направите големи дупки во возилото. Дизајн на безбедност на прс. Обезбедете безбедно работење на LED светла и други додатоци. Пакет : 1 × 8 панел за прекинувач на банда, контролна кутија за прекинувач 1 ×, прекинувач од 1 ×, етикети со само-лепење, 2 × загради за монтирање, заграда за контролна кутија 1, ленти за завртки од 1 ×, ленти за ремените, 1 × Irица за прицврстување, упатства за инсталација од 1 ×. Компатибилен со : Сите возила за напојување со напојување од 12 V/24 V DC, како што се ATV, UTV, CAR, мотор, камион, Off-Road, SUV, Boat, Marine, Polaris итн. Оперативен напон : 12-24 V, Max Power Rating : 1. Ова Моќниот прекинувач панел ги заменува другите гломазни дизајни за реле, заштедува простор во автомобилот и ви овозможува попогодно да контролирате 8 комплети LED светла и додатоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди