.

.

Awaduo Smartwatch Комплетно покритие за покривање на компјутерот со заштитен капаци со каленски стаклен екран, компатибилен со Redmi Smart Band 2, меки и трајни додатоци за часовн?

Awaduo Smartwatch Комплетно покритие за покривање на компјутерот со заштитен капаци со каленски стаклен екран, компатибилен со Redmi

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Заштитниот случај е погоден за Redmi Smart Band 2 Компатибилен со заштитниот случај Redmi Smart Band 2 може да го заштити вашиот паметен часовник од нула и да влијае на изгледот на Samrtwatch. Компатибилен со капакот на случајот Redmi Smart Band 2 е изработен од висококвалитет на компјутер. Мравка е потрајна, удобна и помека. Компатибилен со заштитниот екран на екранот на Redmi Smart Band 2 е со голема транспарентност, без губење на чувството за допирање. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не, нашиот тим ќе ви одговори во рок од 24 часа и ќе ви обезбеди квалитетно искуство за купување. Заштитниот случај е погоден за Redmi Smart Band 2. Компатибилен со заштитниот случај Redmi Smart Band 2 може да го заштити вашиот паметен часовник од нула и да влијае на изгледот на Samrtwatch. Компатибилен со капакот на случајот Redmi Smart Band 2 е изработен од висококвалитет на компјутер. Мравка е потрајна, удобна и помека. Компатибилен со заштитниот екран на екранот на Redmi Smart Band 2 е со голема транспарентност, без губење на чувството за допирање. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не, нашиот тим ќе ви одговори во рок од 24 часа и ќе ви обезбеди квалитетно искуство за купување. Awaduo Smartwatch Комплетно покритие за покривање на компјутерот со заштитени капаци со каленски стаклен екран компатибилен со Redmi Smart Band 2, меки и издржливи карактеристики : Компатибилен со случајот Redmi Smart Band 2 може да го заштити вашиот паметен часовник од нула и да влијае на изгледот на Samrt Watch.

Други карактеристики

Најдобри понуди