.

.

Елаго Магсафе Станица За Полнење-Компатибилен со iPhone 14 &засилувач; iPhone 13 &засилувач; iPhone 12, AirPods Pro 2, AirPods Pro, AirPods 3, Сите Apple Гледајте Серија [Песок Розова] [Кабли За Полн?

Елаго Магсафе Станица За Полнење-Компатибилен со iPhone 14 &засилувач; iPhone 13 &засилувач; iPhone 12, AirPods Pro 2, AirPods Pro,

DEN 2039.84

Количина на стоки
Тековен

ЕЛАГО КОНВЕРТИРА ЕДЕН од НИВНИТЕ најпопуларни штандови ЗА ДА БИДЕ КОМПАТИБИЛЕН СО МАГСАФЕ! Центарот За полнење Ms Trio 1 ви овозможува да полните повеќе уреди одеднаш! Полнењето е компатибилно со i Phone 14( освен i Phone 14 Pro), i Phone 13, i Phone 12( сите серии), компатибилен со Air Pods Pro 2 gen, Air Pods Pro и компатибилен со Apple Watch 8/7/6/SE/5/4/3/2/1 (ЗАБЕЛЕШКА : КАБЛИТЕ ЗА ПОЛНЕЊЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СО ДРЖАЧ!). КУПЕТЕ ШТАНД што ќе трае цел ЖИВОТ! Направена од НЕРЕЦИКЛИРАН, ИЗДРЖЛИВ силикон, редизајнираната Станица за Полнење е направена ЗА ДА биде СОВРШЕН ПРИДРУЖНИК за вашите уреди. КОМПАКТНИОТ ДИЗАЈН го прави овој став одличен за ВАШАТА РАБОТНА МАСА или НОЌНА МАСА. СИЛИКОНОТ ги ШТИТИ ВАШИТЕ УРЕДИ од гребнатини и какви било други несреќи додека се грижите!. ПРЕЦИЗНИТЕ ИСЕЧОЦИ ПОМАГААТ ДА се ЗАШТИТАТ вашите кабли и ги одржуваат ВАШИТЕ НЕИСПОЛНЕТИ. Поради точниот дизајн, само компатибилни со оригиналните кабли На Apple се компатибилни со станицата за полнење; каблите од 3-та страна не се тестирани со овој производ и можеби не работат. СОВРШЕН ПОДАРОК за секој што користи повеќе уреди! Одлично за РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОЦИ за најблиските и подароци за време на празничната сезона – ОСОБЕНО БОЖИЌ и ДРУГИ ПРАЗНИЦИ!. ОДРЕКУВАЊЕ : не е компатибилен со i Phone 14 Pro. ЕЛАГО КОНВЕРТИРА ЕДЕН од НИВНИТЕ најпопуларни штандови ЗА ДА БИДЕ КОМПАТИБИЛЕН СО МАГСАФЕ! Центарот За полнење Ms Trio 1 ви овозможува да полните повеќе уреди одеднаш! Полнењето е компатибилно со i Phone 14( освен i Phone 14 Pro), i Phone 13, i Phone 12( сите серии), компатибилен со Air Pods Pro 2 gen, Air Pods Pro и компатибилен со Apple Watch 8/7/6/SE/5/4/3/2/1.

Други карактеристики

Најдобри понуди