.

.

УККОКО Монистра Јаже 3 парчиња Декорација Синџир Лента Монистра Ик Додаток Шарм Кристално Сјај Јаже Ид Ремени За Јаже Клуч За Клучеви Во Боја Декор, Анти-Орнаменти ?

УККОКО Монистра Јаже 3 парчиња Декорација Синџир Лента Монистра Ик Додаток Шарм Кристално Сјај Јаже Ид Ремени За Јаже Клуч За Клучеви Во Боја Декор,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ТЕЛЕФОНСКА ДЕКОРАЦИЈА јажеЛесен и лесен за прицврстување и одвојување со вашите предмети МОНИСТРА ТЕЛЕФОНСКИ РЕМЕНпрекрасната лента за мобилни телефони е многу модерна и извонредна за вашиот мобилен телефон. СКАПОЦЕН КАМЕН ТЕЛЕФОНСКИ СИНЏИРјажето е доволно за да издржи мобилни телефони, камери, MP3s, синџири за клучеви и други предмети. ТЕЛЕФОНСКИ СИНЏИР со МОНИСТРА [Анти-изгубени ] со оваа лента за зглоб на телефонот, Никогаш не грижете се да го изгубите телефонот и не е погодно за носење телефон, но исто така обезбедува убава декорација за вашата торба. Може да се користи за сите видови мобилни телефони со висечки дупки, како и камери, мобилни телефони итн. МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ВИСИ РЕМЕНПроизведен со премиум кристален материјал и доволно практичен за употреба. Пакет Листа 1 х Карактеристики На Телефонско Јаже-Совршен За мобилен телефон, камера и други лесни предмети. - Исклучителната телефонска лента е прекрасни подароци за пријателите и семејството. - Произведен со премиум кристален материјал и доволно практичен за употреба. - Материјал : Крпа.

Други карактеристики

Најдобри понуди