.

.

WORKPRO 4-Парче Мини Бар Стеги&засилувач;WORKPRO 3-Парче Заклучување Клешти Во Собата

WORKPRO 4-Парче Мини Бар Стеги&засилувач;WORKPRO 3-Парче Заклучување Клешти Во Собата

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Мини Бар Стеги Во Собата : во собата содржи 2 парчиња 4-1/2" бар прстиња и 2 парчиња 6" бар прстиња Стегите од 4-1/2" може да се постават на распрскувачи со големина до 7-7/8" и 6" стегачот е исто така распрскувач со големина до 11-1/4". Комплет Клешти за Заклучување од 3 парчиња : Вклучува клешти за заклучување на долги носеви од 6-1/2", клешти за заклучување на вилицата 7" и 10" заоблени клешти за заклучување на вилицата. 4-1/2" & 6" Стеги Во Собата : во собата содржи 2 парчиња 4-1/2" бар прстиња и 2 парчиња 6" бар прстиња. Стегите од 4-1/2" може да се постават на распрскувачи со големина до 7-7/8", а стегачот од 6" е исто така распрскувач со големина до 11-1/4". WORKPRO 4-Парче Мини Бар Стеги&WORKPRO 3-Парче Заклучување Клешти Во собата.

Други карактеристики

Најдобри понуди