.

.

Мини Струг Вертикална Слајд Монтирани На З Тип Каста Железо Агол Плоча-Директно Одговара MZP020

Мини Струг Вертикална Слајд Монтирани На З Тип Каста Железо Агол Плоча-Директно Одговара MZP020

DEN 2160.00

Количина на стоки
Тековен

Лизгачка Маса : 3-9/16" х 2" (90 х 50мм) Вертикално Патување : 1-1/2" (40мм) Основна Димензија : 2 " х 2-3/16 "(50 х 55мм) Бирање Дипломиран : 0-69 Кастинг со висок степен и мазна Завршница. Максималното отворање на Вилицата е 2-9/16" (66мм) Вилиците се Прилагодливи Произведени Од Висококвалитетно Зачинето Леење Мал Вертикален Слајд За Мелење За Мали Стругови на Клупата. Мал Вертикален Држач За Монтирање На Слајдови за Мини Стругови. Оваа Единица е широка 63мм, потоа 55мм надолу, потоа 53мм. Слотот за прицврстување е 11мм х 30мм (ова е процепот низ кој поминува столбот на алатот) Потоа на спротивното лице се наоѓаат 2 дупки за да се вклопи вертикалниот слајд. Мини Струг Вертикална Слајд Монтирани На З Тип Каста Железо Агол Плоча-Директен Опис Одговара Лизгачка Табела : 3-9/16 "х 2" (90 х 50мм) Вертикална Патување : 1-1/2 "(40мм) База Димензија : 2 " х 2-3/16 "(50 х 55мм) Бирање Дипломирал : 0-50 високо одделение кастинг и мазна завршница. Максималното отворање на Вилицата е 2-9/16" (66мм) Вилиците Се Прилагодливи Произведени Од Висококвалитетно Зачинето Леење Мал Вертикален Слајд За Мелење За Мали Стругови ОД КЛУПАТА З Аголна ПЛОЧА Мала Вертикална Држач за Монтирање На Слајдови за Мини Стругови.

Други карактеристики

Најдобри понуди