.

.

Jardwe градина алатка за појас торба платно алатки торбички алатка за wisking Електрично платно за складирање торба градина алатка за половината торба градина висина то?

Jardwe градина алатка за појас торба платно алатки торбички алатка за wisking Електрично платно за складирање торба градина алатка за

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Синтетички материјал Торба за алатка за половината : , исечете, дамка, солза, абразивна отпорна, прилагодлива лента за вашиот половината. Престилка на алатки : Површината на престилка на алатката е покриена со материјал што ги чува вашите работи безбедно. Организатор на половината на алатката : Оваа торбичка е совршен избор за секој што треба да ги задржи своите раце слободни и нивните алатки да бидат близу. Организатор на алатки за градинарство : И има еден џеб кој ќе ја држи алатката цврсто кога е потребно. Организатор на алатки за појас. Фудбал за вежбање на ременот : Ременот е прилагодлив и останува прицврстен и нема лесно да се движи. Организатор на алатки за појас. Синтетички материјал. Торба за алатка за половината : , исечете, дамка, солза, абразивна отпорна, прилагодлива лента за вашиот половината. Престилка на алатки : Површината на престилка на алатката е покриена со материјал што ги чува вашите работи безбедно. Организатор на половината на алатката : Оваа торбичка е совршен избор за секој што треба да ги задржи своите раце слободни и нивните алатки да бидат близу. Организатор на алатки за градинарство : И има еден џеб кој ќе ја држи алатката цврсто кога е потребно. Организатор на алатки за појас. Фудбал за вежбање на ременот : Ременот е прилагодлив и останува прицврстен и нема лесно да се движи. Организатор на алатки за појас. Список на пакети 1 X Карактеристики на торбата за градинарство - Боја : Црната торба за половината на црната градина.

Други карактеристики

Најдобри понуди