.

.

Slatwall wallиден монтиран ракав Акриличен wallиден знак на знак 8,5 x 11 Wallид за рекламирање на рамки за рекламна рамка за знак на знак за приказ за рекламирање на панели за о?

Slatwall wallиден монтиран ракав Акриличен wallиден знак на знак 8,5 x 11 Wallид за рекламирање на рамки за рекламна рамка за знак на знак за

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Доволна количина : ќе добиете 4 парчиња рекламни држачи за знаци на wallидови со големина од 8,5 x 11 инчи, можете да направите соодветни апликации и замени според вашите потреби Три едностран дизајн на отворање : Можете да изберете да вчитате и да земате страници за рекламирање, списоци со мени и други трудови преку горниот или страната на држачот на брошурата, овој мулти -насочен дизајн го прави процесот на употреба поудобен и ефикасен. Повторно користење и сигурен : Овој држач за флаер е изработен од квалитетен акрилен материјал, здрав, лесен и не е лесно да се пробие, сигурен за употреба и може да се примени многу пати, овозможувајќи ви да ги примените наоколу и да ви донесе убаво искуство. Широк спектар на апликации : Овој држач за знаци на акрилен wallид има повеќекратни намени, не само што можете да го поставите на wallидот на продавницата како време на објавување за рекламирање, туку и да го поставите во училницата или канцеларијата за списоци со публицитет, предупредувачки флаери и сл. Дупка и транспарентен дизајн : држачите на етикетата за отпадоци за складирање се опремени со пред дупчеста дупка, можете да ги обесувате на wallидот, не зафаќајќи премногу простор, држачите на брошурата се транспарентни, дозволувајќи им на луѓето да ги гледаат вашите брошури и брошури во далечината лесно . Карактеристики : Погоден дизајн : Акрилниот носител на цените е дизајниран за употреба на wallидови, одржувајќи ги вашите работни места чисти и уредни.

Други карактеристики

Најдобри понуди