.

.

WQQ Домашна Теретана Вежба За Влечење На Шипката Директно Прицврстување На Кабелска Машина За Шипки Двојна Рачка Д Притиснете Ја Шипката Надолу Со Гумени Рачки За О?

WQQ Домашна Теретана Вежба За Влечење На Шипката Директно Прицврстување На Кабелска Машина За Шипки Двојна Рачка Д Притиснете Ја Шипката Надолу

DEN 814.40

Количина на стоки
Тековен

● Нашиот додаток за рачка за веслање со лат бар го користат некои од врвните спортисти поради неговата супериорна градба, нашата непобедлива цена и услугата за клиенти Не ни верувај? Пробајте не!. ● Лат лента за повлекување е изградена од тежок челик и сите природни рачки отпорни на пот за да се обезбеди врвно искуство со повлекување на лат!. ● Нашата лат рачка за лат повлекувања е крајниот додаток за прицврстување на кабелската машина. Не само што можете да работите со самодоверба, туку можете да купувате и со самодоверба. ● Лат-лентата за кабелски машини е опремена со рачки за супер зафат за да овозможи подобро ракување при користење на нашиот лат-прицврстувач за влечење надолу, без разлика дали правите редови, лат-повлекување, повлекување на обратен зафат или која било друга вежба. ● Изграден со дупка за карабинер што може да се смести за карабина или окови со која било големина, што го прави идеален за речиси секоја кабелска машина, мултигима или домашна теретана. ● Прицврстувањето на кабелот за бодибилдинг е идеално за зајакнување на трицепс, бицепс, раменици и стомачни мускули. ● Оваа ставка е изработена од врвен материјал за издржлива и долготрајна употреба. Домашни фитнес системи за ефикасно согорување калории и зголемување на мускулната маса.

Други карактеристики

▶ Product name:
Pull Down Bar
▶ Material:
High quality steel
▶ Color:
Black
▶ Size:
65cm/25.6inch,68cm/26.8inch,93cm/36.6inch
■ Tips:
▶ This product only contains bodybuilding cable attachment, not including other products on the picture.:
▶ The dimensions are all manual measurements, with slight errors, please refer to the actual product. Due to the shooting angle, light and display, there will be inevitable slight chromatic aberration and error.:
▶ If you have any questions, please feel free to contact us by email. We will answer your questions as soon as possible. :

Најдобри понуди