.

.

Решетка За Сушење садови Одводна Табла Со Капак, Полица За Складирање Кујнски Материјали, Кујна Чинија Чаша Сад За Сушење Послужавник Прибор За Јадење Шкаф За Садо?

Решетка За Сушење садови Одводна Табла Со Капак, Полица За Складирање Кујнски Материјали, Кујна Чинија Чаша Сад За Сушење Послужавник Прибор За

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Qurabook-explear Cover Ќе Ги Заштити Измиените Садови од Контакт На Муви, Комарци, Лебарки И Многу Повеќе Безбеден Начин За Организирање и Чување Шишиња За Бебиња, Детски Садови и Прибор. Дното Има Послужавник За Капење За Брзо Одвојување на Влагата за Да Ги Задоволи Вашите Дневни Потреби. Садовите Се Чуваат Вертикално и Чисти. Questly СТИЛСКИ ДИЗАЈН que Оваа Решетка За Сушење Садови Што Се Склопува Е Направена Од Pp + Abs, Bpa Бесплатно. Стилски Дизајн и Боја Се Вклопуваат Претежно Кујна Декорација. Тоа не е Само Решетка За Садови, туку И Уметничко Дело. Заштедете Простор во Најголема Мера и Одржувајте Ја Кујната Уредна и Чиста. Que ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР●Полица За Складирање Кујнски Материјали, Голем Капацитет и Заштедете Простор. Поставување научна Зона, Лесно За Земање и Чување На Вашиот Прибор и Сад, Јасно на Прв Поглед. Qultry и ЦВРСТ q Подобрен Случај со Дополнителна Дебелина Што може Да се Подигне Дури и Кога Е Целосно Исполнет со Садови. Стабилен И Безбеден. 100% ГАРАНЦИЈА за ЗАДОВОЛСТВО е направена Од Пластика За Храна Без Мирис Што Ви Дава Вам И На Вашето Семејство Мир на Умот. Најдобра Вредност за Парите. Функција за одвод на шкаф : Ѓ Ова Кутија За Сушење Садови За Садови За Прибор за Јадење за да ги задоволи вашите дневни потреби.

Други карактеристики

Material:
PP + ABS
Color:
light blue, pink, green, dark blue
Weight:
2.2 lb/1 kg
Function:
For Kitchen Storage Bowls, Saucers, Cups, Knives and Forks, Cups
Service Life:
More Than 10 Years
Size:
S 13.8*10.2*11in (35X26X28CM)
M 15.3*11.4*11.8in (39X29X30CM):
L 17.3*13*13in (44X33x33CM):
Package includes:
1 * Draining cupboard :

Најдобри понуди