.

.

Апдтек Перитонеална Дијализа Трансфер Сет Катетер Носителот Додатоци ЗА Бакстер 5C4482 5C4483, PD Безбедна Туш Поддршка За Мажи Жени со 2 ПАРЧИЊА Прилагодливи Врвки За Вр?

Апдтек Перитонеална Дијализа Трансфер Сет Катетер Носителот Додатоци ЗА Бакстер 5C4482 5C4483, PD Безбедна Туш Поддршка За Мажи Жени со

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

ЦЕЛТА НА АПДТЕК е да го направи вашиот живот поздрав и поудобен Нашиот тим обрнува внимание на вашите мислења и обезбедува поквалитетни и иновативни производи преку континуирано подобрување и оптимизација. Ако имате какви било предлози или прашања во врска со нашите производи, можете да комуницирате со нас во секое време, имаме посветена личност која ќе ви служи и ќе ви помогне да го решите проблемот. Носителот на сетот за пренос на перитонеална дијализа е погоден ЗА Катетер Бакстер Миникап 5 C4482 5 C4483. Доаѓа со држач и две врвки за лесна замена после капење. Нека не бидете засегнати од сетот за пренос на перитонеална дијализа кога се бањате, ослободете ги рацете, безбедни и цврсти при движење и не е лесно да се лизнете. Безбеден и Сигурен. Брановидниот дизајн од двете страни на држачот на катетерот за перитонеална дијализа гарантира дека катетерот нема да се лизне и обезбедува сигурно вклопување, а исто така е лесен за инсталирање и отстранување. Ви овозможува слободно движење без да се грижите дали катетерот ќе падне. Јажето за ѓердан со перитонеална дијализа има функција на прилагодување на должината, до 21 инчи, за да ги задоволи потребите на различни луѓе и може да се прилагоди на најсоодветната должина за удобно да одговара на вашето тело. Дизајнот на малата дупка на дното на држачот за перитонеална дијализа е погоден за проточна вода при бањање и лесно се суши.

Други карактеристики

Најдобри понуди