.

.

5 пакувања над закачалката за куки на вратата, над вратата за решетки за палто за пешкири со 5 куки, метал висина организатор за облека за облекување капа за пешкир с?

5 пакувања над закачалката за куки на вратата, над вратата за решетки за палто за пешкири со 5 куки, метал висина организатор за

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

【Мулти-намена】 Над вратата на вратата на вратата има 5 куки, овозможувајќи ви да ги обесувате палта, капи, ремени, крпи, марами, јакни со капи, клучеви и други предмети, ефикасно избегнување на нередот во вашиот дом и ви заштедува време и простор 【Лесен за употреба】 Не е потребно повеќе завртки или хардвер, решетката за крпи за врата само го обесувате преку вратата за кратко време, организаторот на закачалка за вратите за висина не бара дупчење и се лесни за инсталирање и може да се користи флексибилно. 【Кука за пешкир од вратата за бања】 Совршена за висечки облеки, крпи, капи, торби, чанта, облека, клучеви, четки, костим за капење, бејзбол капа, ремени. Мора да има за бања, дом и спална соба; Помогнете да заштедите простор и да ја прилагодите вашата соба. 【Димензии】 16,7 "x 9,6"; Растојанието помеѓу куките е околу 2,55 ". Ова над решетката за зачини на куката на вратата со цврста заграда што одговара на вратите дебели околу 1,85". 【Одлична услуга по продажбата】 За време на употребата на какви било проблеми со квалитетот, доколку вратите се куки за висење скршени, слободно контактирајте не за ваша замена. 【Мулти-намена】 Над вратата на вратата на вратата има 5 куки, овозможувајќи ви да ги обесувате палта, капи, ремени, крпи, марами, јакни со капи, клучеви и други предмети, ефикасно избегнување на нередот во вашиот дом и ви заштедува време и простор . 【Лесен за употреба】 Не е потребно повеќе завртки или хардвер, решетката за крпи за врата само го обесувате преку вратата за кратко време, организаторот на закачалка за вратите за висина не бара дупчење и се лесни за инсталирање и може да се користи флексибилно.

Други карактеристики

Најдобри понуди