.

.

НОКР Сунѓери За Чистење Домаќинства, Сунѓер За Чистење Кујна 10х7х3см Меламин Сунѓер Магичен Сунѓер Гума За Бришење Сунѓер За Кујнски Алатки За Чистење Канцеларии В?

НОКР Сунѓери За Чистење Домаќинства, Сунѓер За Чистење Кујна 10х7х3см Меламин Сунѓер Магичен Сунѓер Гума За Бришење Сунѓер За Кујнски

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

☼Сите Природни чистење прекрасна мека на допир и умерена еластичност, малку сапун ќе создаде полн со пена Влакната се цврсто блиску, така што не е лесно да падне дел кога е влажно,. Изработен од висококвалитетен материјал за сунѓер, со добра еластичност. Брзо за чистење, удобно и лесно за држење. Со уникатна мрежеста површина, лесно може да се пени дури и со малку почисто. Лесно се суши, проверете дали вашиот сунѓер нема да мириса лошо. ☼Сите Природни чистење прекрасна мека на допир и умерена еластичност, малку сапун ќе создаде полн со пена .Влакната се цврсто блиску, така што не е лесно да падне дел кога е влажно,. Изработен од висококвалитетен материјал за сунѓер, со добра еластичност. Брзо за чистење, удобно и лесно за држење. Со уникатна мрежеста површина, лесно може да се пени дури и со малку почисто. Лесно се суши, проверете дали вашиот сунѓер нема да мириса лошо. Тип на производ : Кујнски Производиматеријал : Сунѓерска Пригода : Големина На Домашна Кујна( спецификација) : 10см*6см*2см(3.

Други карактеристики

Најдобри понуди