.

.

18 Компјутер 60-280 Брусење Сунѓер Влошки Комплет Ултра Фино Брусење Сунѓери Еднократно Брусење Влошки Влажна Сува Супер Мека Пена Песок Блок Шкурка Сунѓер За Мебел К?

18 Компјутер 60-280 Брусење Сунѓер Влошки Комплет Ултра Фино Брусење Сунѓери Еднократно Брусење Влошки Влажна Сува Супер Мека Пена Песок Блок

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакетот : ќе добиете блокови за брусење од 18 парчиња, има 6 различни гриз, секоја големина има 3 парчиња, вклучувајќи P60, P100, P120, P180, P220 и P280 Доволно количество за ваша употреба и замена(различни гриз одговараат на различни бои, ве молиме погледнете ја сликата на производот). Перење И Еднократно : Овој сунѓер за брусење е дизајниран за влажна и сува двојна употреба, може да се користи како влажен сунѓер за брусење или шкурка за гипс картон, така што може да го намали испирањето и да ја подобри ефикасноста на работата. И овие сунѓери од шкурка, исто така, може да се исплакнат со вода, лесни за чистење и повеќекратна употреба, ве молиме исушете ја водата по секоја употреба. Практичен Дизајн : блоковите за брусење за дрво се удобни за држење, а грануларноста се одликува со боја, што не е лесно да се изгуби песок. Големина на производот : секоја подлога за сунѓер за брусење мери прибл. 4,72 х 3,81 х 0,5 инчи, кои можат да се исечат по желба, потенки и посигурни.

Други карактеристики

Најдобри понуди