.

.

Хобарт 195186 Заштитно отпорно на временски услови за модели на управувачи со заварувачи 135/140/175/180, мала, црна боја

Хобарт 195186 Заштитно отпорно на временски услови за модели на управувачи со заварувачи 135/140/175/180, мала, црна боја

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Здравје и безбедност при работа Земја на производителот : Соединетите држави. Димензии на пакетот : 25.146 L X 3,81 H X18.796 W (сантиметри). Вклучени компоненти : Упатство за упатства за единици. Здравје и безбедност при работа. Земја на производителот : Соединетите држави. Димензии на пакетот : 25.146 L X 3,81 H X18.796 W (сантиметри). Вклучени компоненти : Упатство за упатства за единици. Опис на производот Заштитно покритие, за употреба со управувачи MIG заварувачи од производителот, ова отпорно на времето најлонско покритие е прилагодено на вашиот заварувач на ракувачот на Хобарт за да го заштити од елементите.

Други карактеристики

Најдобри понуди