.

.

Вроден Комплет За Нокти На Нозете, Вроден Кревач На Нокти Од Нерѓосувачки Челик Вродена Алатка За Нокти За Нокти За Прсти Професионална Вродена Стегач За Коректор ?

Вроден Комплет За Нокти На Нозете, Вроден Кревач На Нокти Од Нерѓосувачки Челик Вродена Алатка За Нокти За Нокти За Прсти Професионална

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Вроден Нокт На Ногата Широк Спектар На Апликации : важен додаток за педикир може да обезбеди голема помош за вродените нокти Алатките за нокти на нозете се преносливи и лесни за употреба, внимателно грижете се за ноктите на нозете и заштитете го здравјето на ноктите на нозете. Алатка за нокти и Нокти : вродената алатка за нокти може да се нанесе на ноктите на прстите или дури и на ноктите, обезбедува голема грижа за вашите нокти. Помага да се подигнат вродените нокти на нозете и да се заштитат вашите нокти во секој детал, намалувајќи го притисокот врз кожата. Лесен За Употреба : 1. Изберете вродена жица за коректор на ноктите на нозете што е погодна за големината на ноктите. Закачете ја едната страна од ноктот. Закачете ја другата страна на ноктот со алатка 4. Проверете дали позицијата е фиксна. Залепете заштитна фолија. (заштитна лента, не вклучува). Вроден Коректор На Ноктите На Нозете : Пред употреба, најдобро е да ги натопите стапалата за да ги омекнете ноктите на нозете до одреден степен, бидејќи првите два или три пати ќе предизвикаат болка. Натопувањето на стапалата може да направи да се чувствувате помалку болно, а ноктите на нозете полесно се носат доколку се меки. Потоа соодветно исечете го ноктот на ногата, но оставете доволно должина од двете страни на ноктот на ногата за да се заглави жица за корекција. Можете исто така да ја разредете дебелината на ноктот на ногата за полесно да се поправи. Вродена Алатка За Подигнување На Ноктите На Нозете : Висококвалитетен Материјал од Нерѓосувачки Челик : без ' рѓа, отпорен на абење и силен, може да се користи долго време. Нашата алатка за нега на стапала ефикасно ви помага да ја избегнете постојаната потреба постојано да го решавате проблемот со лажните нокти, да го ублажувате притисокот на стапалата при носење чевли, да избегнувате оштетени и отечени нокти на нозете и да спречите ризик од штуки. Безболна Употреба : Помага да се подигнат вродените нокти на нозете и да се заштитат вашите нокти во секој детал, намалувајќи го притисокот врз кожата. Практични Алатки : алатките За Нокти на Нозете се преносливи и лесни за употреба, внимателно грижете се за ноктите на нозете и заштитете го здравјето на ноктите на нозете. Висококвалитетен Материјал Од Нерѓосувачки Челик : Без ' рѓа, отпорен на абење и силен, може да се користи долго време. Широк Спектар На Апликации : важен додаток за педикир може да обезбеди многу помош за вродените нокти. Алатка за нокти и Нокти : вродената алатка за нокти може да се нанесе на ноктите на прстите или дури и на ноктите, обезбедува голема грижа за вашите нокти.

Други карактеристики

Item Type:
Ingrown Toenail Kit
Material:
Copper, Stainless Steel
How to Use:
Before use, it is best to soak your feet to make your toenails soften to a certain extent, because the first two or three times will cause some pain. Soaking your feet can make you feel less painful, and the toenails are easier to wear if they are soft. Then trim your toenail appropriately, but leave enough length on both sides of the toenail to stuck correction wire. You can also thin the thickness of the toenail to make it easier to correct. After trimming, use the nail picker to clean the dead skin on both sides, because feet have been softened by soaking, it is easy to get it out:
Instructions:
1. Choose ingrown toenail corrector wire that is suitable for size of nail.:
2. Hook one side of the nail.:
3. Hook the other side of nail by tool:
4. Check that the position is fixed.:
5. Paste protective film. (protective tape, not include):
Package List:
12 x Ingrown Toenail Corrector Wires:
1 x Ingrown Toenail Corrector:
1 x Tweezers:
1 x Storage Box:
5 x Supporting Points:
Note:
Please make sure that there are 2‑3mm extra nails on both sides of nail that can hook the hook (the hook has a length of 2‑3mm). If you walk around after wearing it, please fix the :

Најдобри понуди