.

.

Приемник За Прицврстување На Оковот Аја 2 инчи 35.000 фунти Јачина На Кршење Тежок Приемник со 5/8 Игла За Завртки, 3/4 Окови. Обнова На возилото Надвор Од Патот, Додатоци ?

Приемник За Прицврстување На Оковот Аја 2 инчи 35.000 фунти Јачина На Кршење Тежок Приемник со 5/8 Игла За Завртки, 3/4 Окови. Обнова

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

СОВРШЕНО СЕ ВКЛОПУВА 2 "ПРИЕМНИЦИ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ : Приемникот За Окови Е Погоден За Секој Приемник Од 2", Прифаќа Тежок Фалсификуван Челик Користете Ја Како Побезбедна Точка за Прицврстување на вашиот 4х4, Камион или Теренец за Да Се Справите со Какви било Работни Места за Влечење или Враќање Надвор од патот. 16ТОНСКА ЈАЧИНА на КРШЕЊЕ : Изработена Од Тежок Фалсификуван Челик. Нашиот Приемник За Накуцване Има Обем на Работа од 11000 фунти и Точка на Прекин од 35. ОТПОРЕН НА КОРОЗИЈА : Површината на Приемникот е галванизирана обложена со Прав, што не е Само заesетика, туку И Спречува ' рѓа и Издржува Тешки Временски Услови. ТЕШКИОТ И ЦВРСТ Комплет Вклучува прстен оков со оков Изолатор, Метален Р Клип и Игла за Прицврстување .Вклучени Се И Силиконски Подлошки, кои можат Да Ја Намалат Бучавата. 5-ЅВЕЗДА ИСКУСТВО : Вашето Задоволство Е Наш Приоритет. Со Нашиот Супериорен Квалитет, Сите Производи За Опрема Аја доаѓаат Со Животно време.Ако Имате Било Какви Проблеми, Ве Молиме Контактирајте Со Нас Веднаш. Ветуваме Брз Одговор во рок од 24 Часа. СОВРШЕНО СЕ ВКЛОПУВА 2 "ПРИЕМНИЦИ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ : Приемникот За Окови Е Погоден За Секој Приемник Од 2", Прифаќа Тежок Фалсификуван Челик. Користете Ја Како Побезбедна Точка за Прицврстување на вашиот 4х4, Камион или Теренец за Да Се Справите со Какви било Работни Места за Влечење или Враќање Надвор од патот. 16ТОНСКА ЈАЧИНА на КРШЕЊЕ : Изработена Од Тежок Фалсификуван Челик. Нашиот Приемник За Накуцване Има Обем на Работа од 11000 фунти и Точка на Прекин од 35. ОТПОРЕН НА КОРОЗИЈА : Површината на Приемникот е галванизирана обложена со Прав, што не е Само заesетика, туку И Спречува ' рѓа и Издржува Тешки Временски Услови.

Други карактеристики

Најдобри понуди