.

.

Шанк Модел трим рутер бит, 8мм Шанк Флејт Трим рутер бит, цврст зацврстен челик двојно лежиште за материјали за составување на професионални столари

Шанк Модел трим рутер бит, 8мм Шанк Флејт Трим рутер бит, цврст зацврстен челик двојно лежиште за материјали за составување на професионални столари

DEN 125.92

Количина на стоки
Тековен

Погоден за материјали за состав, иверица, тврдо дрво и меко дрво Цврсти зацврстени челични тела со дизајн против удар. Лежиштето е тотално затворено и подмачкано. Изградба и топлинска облога на тефлон. C3 сечилото за сечење на карбид со микро-зрна. Погоден за материјали за состав, иверица, тврдо дрво и меко дрво. Цврсти зацврстени челични тела со дизајн против удар. Лежиштето е тотално затворено и подмачкано. Изградба и топлинска облога на тефлон. C3 сечилото за сечење на карбид со микро-зрна. Карактеристики : C3 микро-зрнца сечило за сечење на карбид во тонфрам. Цврсти зацврстени челични тела со дизајн против удар. Изградба и топлинска облога на тефлон. Лежиштето е тотално затворено и подмачкано. Погоден за материјали за состав, иверица, тврдо дрво и меко дрво. Наменето за професионални столари и ентузијасти во обработка на дрво. Спецификација : Материјал : легура на карбид + Дијаметар на челик Шанк : 8мм/0,31in Дијаметар на сечилото : 12,7мм/0,5in должина на сечилото : 25мм/1in Вкупна должина : 82мм/3.

Други карактеристики

Material:
Carbide Alloy + Steel
Shank diameter:
8mm/0.31in
Blade diameter:
12.7mm/0.5in
Blade length:
25mm/1in
Total length:
82mm/3.23in
  :
Package list:
1 * Router Bit  :

Најдобри понуди