.

.

Fevas Bore 25mm125mm мозочен удар MGPM прикачен магнет тип слајд лежиште пневматски цилиндричен цилиндер MGPM25125

Fevas Bore 25mm125mm мозочен удар MGPM прикачен магнет тип слајд лежиште пневматски цилиндричен цилиндер MGPM25125

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Број на модел : MGPM25*125 Тип : Прикачете тип на магнет. Големина на носење : 25мм. Број на модел : MGPM25*125. Тип : Прикачете тип на магнет. Големина на носење : 25мм. MGPM прикачен магнет тип слајд лежиште Пневматски цилиндричен предмет Специфичности : Број на модел : MGPM25*125 Type : Cylindertype : MGPMType : Прицврстете го магнетскиот типови Големина : 25mmsstroke Големина : 125мм.

Други карактеристики

Најдобри понуди